Hart van Grave komt er aan!!

Adele Busser en Jacques Leurs van Keerpunt 2010 samen met Nico Schouten (kartrekker van dit project)

Een volgepakt Palazzotheater keek de ogen uit naar de plaatjes die aangenaam gepresenteerd werden door architect van Binst van Jo Creapin uit Antwerpen. Als je door de knieën gaat heb je nog een betere voorstelling van hoe het er uit komt te zien. Hopenlijk wordt na de kermis begonnen met de sloop van het gemeentehuis. Daarna begint men met de aanleg van het parkeerdek. Rond de 90 auto’s kunnen dadelijk onder de grond geparkeerd worden. Het historische stadhuis wordt al eerder aangepakt. En de parkeernota ziet in het eerste kwartaal het licht. Met de eigenaren van het Arsenaal wordt overlegd om tijdelijk in Grave te beginnen met een HEMA. Meer foto’s volgen later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: