College zet de Graafse Voedselbank in het donker.

Het landelijk CDA zorgt dat de stroom mensen die gebruik maakt van de Voedselbank niet slinkt maar eerder groter wordt. Het plaatselijke CDA en wethouder Opsteegh zorgen er voor dat de Graafse Voedselbank in het donker komt te zitten en de koelers en vriezers uit moet zetten.

In het coalitieprogramma staat: In deze periode moet gestreefd worden de Voedelbank overbodig te maken.

Mijn reactie:

De coalitie zal dankzij hopenlijk Anja Henisch dit voorstel van het college wel weer repareren. Daarbij krijgt ze steun van Keerpunt 2010.

Eén gedachte over “College zet de Graafse Voedselbank in het donker.

  • 23 januari 2010 om 23:41
    Permalink

    Zoals we dat eerder al gedaan hebben,sluizen ze het geld liever naar het gebouw "de Hampoort". Vroeger hadden we ook geen voedsel banken, toen was ook alles gebaseerd op indivuduele overlevings krachten, en deze krachten bundelen zich noch steeds af in Grave, zie de geschiedenis die steeds zich in Grave herhaald,de een alles de ander niets zal de volgende tentoonstelling worden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: