Bevorderen amateurarcheologie in Noord-Oost Brabant.

Archeologen Maasland verenigen zich in SAM
Enkele archeologen hebben de Stichting Archeologie Maasland opgericht met als belangrijkste doel het bevorderen van de amateurarcheologie in Noordoost Noord-Brabant.

De stichting richt zich vooral op Oss, Bernheze, Lith, Maasdonk en Landerd. Voorzitter is Piet van Lijssel, die bijgestaan wordt door Hans Pennings (secretaris), Peter van Nistelrooij en Marja Vos. Op 12 januari is er aanmeldings- en informatieavond voor mensen met belangstelling voor archeologie. Ideaalbeeld van de stichting is dat uit elke plaats minimaal één inwoner deel uit maakt van de stichting. De informatieavond is in basisschool De Korenaer aan de Grindlaan in Oss vanaf 20.00 uur. Aanmelden kan via een briefje naar Hans Pennings, Haarviltstraat 85 5341 KW Oss of hanspennings.oss@gmail.com.

Misschien iets voor de Graafse amateurarcheologen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: