Voorstel ISD met Mill en Cuijk roept veel vragen op.

Het voorstel om te komen tot een gezamenlijke Sociale dienst met Mill en Cuijk per 1 januari 2010 roept ook na de toelichting in Cuijk veel nieuwe vragen op. Woensdagavond krijgen we weer meer informatie. Het wordt steeds duidelijker dat Grave fors in de buidel moet gaan tasten om de sociale dienst op het peil te krijgen dat gewenst is. Cuijk en Mill doen consessies om de samenvoeging te laten slagen. Het beeld ontstaat dat er links en rechts toch zaken schortte bij onze eigen Sociale Dienst.

Ter illustratie: Een rijksbijdrage voor het werkdeel ter hoogte van 100.000 euro moest ongebruikt retour. Mill deed eigenlijk veel Graafse zaken omdat onze eigen dienst onderbezet was. Cuijk steekt de helpende hand uit. Komt de afdeling Personeelszaken nu ook echt naar Grave?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: