Centrummanagement informatie vergaren: Winterland Maastricht.

Deze foto is ‘s avonds genomen vanuit het Reuzenrad. In een maand tijd komen er bijna 1 miljoen mensen naar het Vrijthof.

Maandag werd er op uitnodiging van de Kamer van Koophandel Brabant een bezoek gebracht aan Maastricht.

De delegatie van Graveon ontmoette Laarbekenaren die een cheque kregen van 15.000 euro om met centrummanagement in hun dorpen aan de slag te gaan.

In Laarbeek worden op alle industrieterreinen glasvezelkabels aangelegd.

Meer: http://www.breedbandlaarbeek.nl/

Meer: http://www.goollaarbeek.nl/

Twee medewerkers van de Gemeente Boxtel vertelde dat de oud-burgemeester van Mill, Frank van Beers, daar portefeuillehouder Economische Zaken is. In het kader van de bestrijding van de recessie heeft de gemeente miljoenen in de plaatselijke economie gestopt. Een van de dorpen, Liempde, heeft daar nieuwe feestverlichting voor aangeschaft. De medewerkster die het parkmanagement onder haar hoede heeft was erg benieuwd naar de manier waarop we in Grave de kavels van het bedrijventerrein de Bons hebben uitgegeven om zo iedereen aan het parkmanagement te laten deelnemen.

Ze wil graag haar kennis delen met de Graafse bedrijfskontaktfunctionaris in een overleg van bedijfskontaktfunctionarissen in Noord-Oost Brabant.

Meer: http://www.boxtel.nl/

Zelfs in Maastricht is het een hell of a job om de feestverlichting ieder jaar brandend te krijgen. Nu heeft het Centrummanagement deze taak op zich genomen.

Ook Rosmalen start met een vorm van centrummanagement en ontving 10.000 euro van de Kamer van Koophandel. Graveon is zich ook in Wijchen aan het orienteren waar men ook gezamenlijk kosten deelt.

Link met informatie over Nederlandse initiatieven:

http://www.netwerkcitymarketing.nl/home.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: