Besluit over uitbreiding museum uitgesteld tot in januari.

Omdat de raadsvergadering om 22.30 uur werd stopgezet moeten de besluiten over o.a. het Museum, Kinderboerderij, Veiligheid Estersveld, Grip en moties in een nieuwe vergadering op waarschijnlijk 6 januari genomen worden.

Het voorstel om het museum uit te breiden verdient ook ons aller steun.
Ook hierbij werd de verantwoordelijke wethouder Harry Opsteegh regelmatig ongevraagd in de wielen gereden door zijn collega Hans Bos. Ik was eerst in de veronderstelling dat wethouder Bos de bouwwethouder was van dit project. Tijdens de vergadering had ik pas in de gaten dat wethouder Opsteegh “bouwpastoor” was. In de verouderde stukken die ter inzage lagen stond nog niets over het wel of niet van toepassing zijn van het aanbestedings- reglement van onze gemeente. Nadat de gemeenteraad daar naar gevraagd had kwam namens het college verduidelijking. Was het bestuur van Graeft Voort hiervan ,van begin af aan, op de hoogte? In de onderliggende stukken van het bestuur blijkt hier niets van. Er liggen zelfs offertes van diverse bedrijven bij de ter inzage gelegde stukken. Onderschrijft het bestuur van Graeft Voort deze gemeentelijke voorwaarde?

Het is in deze moeilijke tijden voor bouwend Grave een must dat minstens drie bedrijven uit Grave , waarvan een bedrijf zelfs de grote renovatie van de Hampoort gedaan heeft, kans krijgt om op dit project in te schrijven.

Zo stoppen we Graafs geld in onze eigen economie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: