Beeldenstorm bijeenkomst in Merlet.

In het Merlet college werd o.l.v. direkteur Claassens een discussiebijeenkomst gehouden over de voortgang van Beeldenstorm 2025. Van de uitgenodigde raadsleden waren alleen Jacques Leurs, Ben Peters en Piet Gremmen aanwezig. Van de nieuwe partij VPGrave waren Jacques van Geest en een van de vrouwelijke kandidaten aanwezig en good old Jan de Rijk. Dankzij Harry Daudt een sfeerbeeld. Onze griffier Jos Roelofs en hoofd communicatie Henk Ruijs waren de twee discussieleiders die later hun bevindingen moesten terug koppelen. Vooral de aanwezigheid van vergrote Kraaijenbergse plassen kan veel voor Grave gaan betekenen als we daar goed op inspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: