Reacties op de site van de Gelderlander.

Irene heeft helemaal gelijk. Ik hoor hier aleen maar argumenten over ‘bouwen’. Dat hebben we gezien hoe goed de PVDA (met zakkenvuller van Geest) en meneer Leurs in ‘bouwen’ zijn. Stapelen kunnen we allemaal, en ook een lelijk gemeentehuis neerzetten. Nooit, maar dan ook nooit heeft leurs ook maar iets betekent voor een gewoon gezelliger en economisch sterk en interessant Grave. Waar het voor Gravenaren prettig wonen is en waar ook toeristen en bedrijven graag komen. Leurs trok echter een grijs gordijn over Grave, net zoals de PVDA. Niet de SP, daar heb ik respect voor (niet mijn partij trouwens), die begrijpen het wel. Het CDA, de VVD en LPG zulen Grave helemaal wer laten opleven. Dat blijkt uit de vele echt goede initiatieven die te maken hebben met economische en toeristische versterking en echt woonplezier voor Gravenaren.

Karel – 05-11-2009 21:18

Jacques verdient het niet om met pek en veren besmeurd te worden. Je kunt het politiek met hem eens of oneens zijn maar hij spant zich wel in voor zijn kiezers. Bovendien behoort hij tot de kleine groep raadsleden die werkelijk dossierkennis hebben. Persoonlijk vind ik het jammer als hij weg zou gaan.
Wil Baaijens 05-11-2009 14:21

Denk nou niet dat een ander zich maar beschikbaar moet stellen om zich in te zetten voor de Graafse politiek. Het is doodzonde als een partij er mee moet stoppen omdat er niet genoeg vrijwilligers zijn. Dit is in het verleden al te vaak gebeurd (D’66, 3DP) en dreigt nu weer te gebeuren. Dus mensen, meld je aan en wordt actief!
Paul – 05-11-2009 10:43

Jacques Leurs: de luis in de pels! Wat maak je me nou? Vertrekken? Luizen horen in de pels! Er is nog nooit een luis geweest die uit zichzelf vertrokken is. Een luis krijg je alleen weg door te meppen of te slaan. Luizen in de pels krijg je nooit weg. Dus Jacques: gewoon blijven. Ook Grave heeft recht op zijn eigen luis in de pels van de gemeenteraad, opdat iedereen scherp blijft.
de Graaf – 04-11-2009 20:29

Fantastisch wat die man voor Grave heeft betekent en nog steeds betekenen kan vooral doorgaan, laat je niet demotiveren,vooral niet door huppeltrutten als die irene
joseph, de man van maria – 04-11-2009 14:04

De reactie van Irene, maakt duidelijk waarom wij Leurs wel nodig hebben. Na jarenlang van niets doen door B&W en de Raad, wordt het nu eens tijd om de mouwen op te stropen. Niets gebeurd er in Grave. Geen woningbouw, beloftes worden niet nagekomen, (parkeren Jumbo), de burger wordt dom gehouden etc. Nee, Irene, we mogen vooral niet klagen. Laten we met zijn allen achter dit politiek zooitje aan lopen, dat er nu zit… En hoe jij in je kritiek over Leurs praat en over de asielzoekers, zegt meer over jezelf, dan over Leurs. Overigens ben ik geen vriend of zo van Leurs, heb hem zelfs nog nooit gesproken, maar volg wel met afgrijzen, de Graafse politiek.
chris – 04-11-2009 13:59

Leurs geeft aan dat ‘ De Raad en het college bepaalt niet populair zijn’. Kijk eens aan. Leurs vraagt dat natuurlijk aan enkele van zijn vriendjes die het met hem eens zijn. Vriendjes die het echter niet zien zitten om met deze oude, verstomde man in een grauwgrijze partij te gaan zitten. Een partij die vervolgens alleen maar gaat klagen en niets toevoegt. Het is juist deze Raad en College die ervoor hebben gezorgd dat Grave weer op de kaart staat. Grave begint weer kleur te krijgen, nu dat Leurs en de PVDA geen belangrijke stem meeer hebben. Anders zou Grave nog steeds het walhalla zijn voor peperdure asielzoekers, maar het mijnstadje zijn voor Gravenaren. Ga dus vooral weg, en ga achter de geraniums naar je favoriete linkse TV-programma’s kijken.
Irene – 04-11-2009 09:00

Mijn commentaar: Ik zou graag willen weten wie de echte Irene is? Wees niet laf en verschuil je niet achter een Nickname. Bestrijd me dan ook met open vizier zodat ik me kan verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: