Informatieavond Gassel: woonrijpmaken De Deel.

2 december: Informatieavond Gassel

Woonrijp maken De Deel
De bouwwerkzaamheden in het laatste gedeelte van De Deel in Gassel zijn bijna klaar. Nu de woningen zover gereed zijn wordt uiteraard ook de straat aangepakt om deze woonrijp op te leveren. Het ontwerp, de planning en wat dit voor gevolgen heeft voor u willen wij graag toelichten in een informatieavond.

Uitnodiging
De informatieavond vindt plaats op woensdag 2 december 2009 vanaf 19.30 uur in het gemeenschaphuis “De Viersprong”. Deze avond is toegankelijk voor de bewoners van De Deel, Het Erf, Hofstede en overige belangstellenden.

Informatie
Meer informatie bij heer R. Lemmens, cluster Civiel- en Cultuurtechniek (0486) 477 277. Voor vragen over het ontwerp, de planning en de gevolgen vraag ik u gebruik te maken van de informatieavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: