Graafse wijkraad: Essinklaan nu aanpakken.

Als er nog langer gewacht wordt, is verbouwen van het parkeerterrein aan de Essinklaan in Grave niet meer nodig.Dat zegt Kees Buijs van wijkraad Estersveld. Er zijn al jaren plannen om het parkeerterrein tussen supermarkt Jumbo en basisschool De Sprankel veiliger te maken, maar de gemeente Grave heeft geen geld gereserveerd om het plan in 2010 aan te pakkken. Dinsdag discussieert de Graafse gemeenteraad over de begroting.”Nog meer uitstel en het is een zinloze investering”, zegt Buijs. “In Grave is een discussie over een brede school gaande, waarbij deze school waarschijnlijk verdwijnt. Als de parkeerplaats nu aangepakt wordt, kunnen we er nog een paar jaar plezier van hebben.”Lees morgen een reportage over het parkeerterrein in De Gelderlander, editie Maasland
Mijn commentaar: vanavond zal ik een motie indienen om dit zo snel mogelijk te veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: