Waar gaat U prat op?

Wat is het mooiste plekje in uw nabije omgeving? Welke interessante mensen wonen er bij u om de hoek? Wat maakt het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg zo bijzonder? Op al deze vragen krijgt u binnenkort een antwoord! De gemeenten uit deze regio (Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill, Mook en St. Anthonis), diverse maatschappelijke organisaties en toonaangevende bedrijven hebben besloten de handen ineen te slaan.

Met veel enthousiasme promoten zij de pluspunten van de regio de Noordelijke Maasvallei. Het eerste resultaat is de samenwerking met De Winter drukkers & uitgevers. De uitgever van onder meer weekblad De MaasDriehoek introduceert in nauwe samenwerking met genoemde partijen een splinternieuw magazine dat vier keer per jaar huis aan huis wordt bezorgd.

Begin oktober valt bij u de eerste editie van het nieuwe regiomagazine in de bus. Daarin leest u waarom u trots kan en mag zijn op de streek waar u woont en misschien wel geboren en getogen bent. Veel lees- en kijkplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: