Toch feestverlichting in de binnenstad van Grave.

De feestverlichting in de Graafse binnenstad komt er waarschijnlijk toch. De gemeente Grave wil een bijdrage leveren en een woordvoerder van Graveon bevestigt dat de ondernemersvereniging over de verlichting onderhandelt met De Graafse Straatjes.

Die vereniging van winkeliers en horeca-ondernemers wil niet reageren.Vorige week maakte Graveon bekend met de verlichting boven de straten te stoppen. De gemeente betaalde niet meer mee en te veel winkeliers zouden gratis meeliften met de rest.

“Dit jaar zit Grave niet in het donker”, zegt wethouder Hans Bos. “We willen 2009 overbruggen met geld uit het toeristische budget, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het in 2010 goed geregeld is.”

Bron: de Gelderlander.

P.S. Wethouder Bos spreekt voor zijn beurt omdat de vier partijen die bij de feestverlichting betrokken zijn nog hun achterban moeten raadplegen.

Vanavond is er bijv. nog een vergadering van de Stichting Bezoekersmanagement Grave. Morgenmiddag is er nog overleg waar hopenlijk het licht op groen kan!
John Kathagen merkte gisteren in de Graafsche Courant nog op dat de wethouders een beetje minder snel naar de pers moeten lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: