Grave Lokaal

Gemeenschapsaccommodatie Velp onderzocht door Rekenkamercommissie.

Geachte raadsleden,

De Rekenkamercommissie heeft voor de ambtelijke feitencheck, de Nota van bevindingen onderzoek naar het proces van voorbereiding en realisering gemeenschapsaccommodatie Velp neergelegd bij de secretaris en de controller.

Conform de verordening op de Rekenkamercommissie Grave 2008 en het reglement van orde van de rekenkamercommissie moet de Rekenkamercommissie dit doen.

De Rekenkamercommissie vraagt nu aan de secretaris/controller om vóór 26 oktober 2009aan te geven of de feiten in deze nota correct en volledig zijn weergegeven.

Onderbouwde geconstateerde fouten of tekortkomingen zal de RKC aanpassen in de nota van bevindingen.

Na ontvangst van eventuele reacties van de secretaris/controller zal de Rekenkamercommissie de nota aanvullen met conclusies en aanbevelingen en het geheel voor bestuurlijk wederhoor voorleggen aan het college van B&W.

Vervolgens zal de nota aan de raad worden aangeboden. De raad bespreekt de onderzoeksresultaten op basis van de nota en de conclusies en aanbevelingen.

De raad stelt de eindconclusies vast.

De griffier

P.S. Het zou een goede zaak zijn als de nota voor de begrotingsbehandelingen wordt aangeboden en bediscussieerd. We kunnen dan ook lessen uit het verleden ter harte nemen bij de behandeling van de begroting 2010 enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *