Thijssen krijgt uitstel van betaling.

Er is een grote kans dat de zestig werknemers van Thijssen Bouw bv uit Escharen binnenkort op straat staan.Het bedrijf, onderdeel van Van der Horst bouwgroep bv uit Cuijk, heeft dinsdag uitstel van betaling aangevraagd en gekregen bij de rechtbank in Den Bosch.

Volgens algemeen directeur Bas van der Horst is er nog een sprankje hoop, maar is uitstel van betaling vaak een voorbode van faillissement.

De ongeveer tien projecten waaraan Thijssen op dit moment werkt liggen stil totdat het lot van het bouwbedrijf duidelijk is. Onder deze projecten is de bouw van een nieuwe vestiging van Scholengemeenschap Stevensbeek op de plaats waar klooster Eymard Ville stond.

Rector Herman Vullings van de school: “De bouw liep voorspoedig en we hopen dat dit slechts een pas op de plaats is.” Het nieuwe schoolgebouw moet volgens afspraak juni 2010 klaar zijn. Vullings: “Die datum blijft staan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: