Grave Lokaal

Recent ICT nieuws: regelhulp.nl en Antwoord voor Bedrijven.

Regelhulp.nl compleet voor ruim vijf miljoen Nederlanders

96 gemeenten doen inmiddels mee met Regelhulp.nl of zijn bezig zich aan te sluiten op de website. De 5,5 miljoen inwoners van deze gemeenten vinden op regelhulp.nl een volledig en actueel overzicht van voorzieningen en uitkeringen voor chronisch zieken, gehandicapten en ouderen. Ook kunnen zij via de site met één formulier meerdere voorzieningen tegelijk aanvragen bij de uitvoeringsinstanties CIZ, UWV, UWV WERKbedrijf en hun eigen gemeente.

Link: www.regelhulp.nl

Antwoord voor bedrijven helpt ondernemers

Ondernemers kunnen voortaan per branche alle informatie over wijzigingen in wet- en regelgeving, vergunningen en subsidies vinden op de website Antwoordvoorbedrijven.nl. De informatie is opgenomen in 62 zogenaamde branchewijzers. Dat maakte staatssecretaris De Jager van Financiën bekend op 22 september.

Link: http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/

De sociale kaart voor het Land van Cuijk.

De digitale sociale kaart Land van Cuijk bevat o.a. informatie over thuiszorg en vervoer voor minder validen, over het Persoonsgebonden Budget, over vrijwilligersorganisaties etc. Klik hier of op de afbeelding om naar de kaart te gaan.

servicenormen van de gemeente Cuijk

Klik hier voor alle informatie over Afgesproken!, duidelijke dienstverlening van de gemeente Cuijk door onze servicenormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *