Motorveilige vangrails bij Thompsonbrug.

Begin van dit jaar heb ik de wethouder van verkeer gevraagd om bij de provincie aan te dringen op een motorveilige vangrails bij de Thompsonbrug (de brug over de Maas). Omdat deze van de provincie is, zou daar contact mee worden opgenomen.

Tot op heden is er aan de voor motorrijders gevaarlijke situatie niets veranderd.

Als een motorrijder in de bocht ten val komt dan is goed mogelijk dat zijn lichaam, of erger, zijn hoofd, tegen de staanders van de vangrail komt. De gevolgen laten zich raden. Met een kleine aanpassing van deze vangrails kunnen levens worden gered.

Graag zou ik willen weten of hierover contact gezocht is met de provincie, wat hun standpunt is en wanneer deze bocht motorveilig gemaakt wordt.

Frank Stoffer (SP)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: