Grave doet mee aan Duurzame Mobiliteitsestafette.

Een kennismakingstoer van schone voertuigen. De estafette wordt georganiseerd door het RMB en voert langs vijf gemeenten in Noordoost-Brabant (Boxmeer, Cuijk, Grave, Bernheze en Veghel).

Gedurende enkele dagen, eind september kunnen belangstellenden uitgebreid kennis maken met schone, duurzame voertuigen zoals wagens op aardgas of elektro-scooters. Deze voertuigen zijn in principe geschikt voor het gemeentelijk wagenpark (denk aan het wagenpark van de buitendienst maar ook aan voertuigen voor onze toezichthouders).

Doel van de estafette is om ervaring op te doen met deze voertuigen, zodat er een weloverwogen keuze gemaakt kan worden bij de vervanging of aanschaf van nieuwe voertuigen. Na afloop van de estafette krijgen de deelnemers een korte vragenlijst voorgelegd waarmee de ervaringen worden gepeild.

De estafette doet onze gemeente op vrijdag 25 september aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: