Toch snelle start van woningbow/dorpsservicecentrum in Gassel.

Mooiland Maasland start na de zomervakantie met de bouw van het centrumplan Gassel. Dat is eerder dan de vertraging die dreigde omdat nog niet voldaan is aan de eis van Maasland dat drie van de vier koopappartementen verkocht moesten zijn. De woningcorporatie ziet daar nu vanaf. Volgens een toelichting omdat Maasland zich naast het bieden van goede woningen ook wil inzetten voor de bevordering van de leefbaarheid in kleine kernen. In Gassel gaat het immers ook om de bouw van een dorpsservicecentrum. De verwachting is dat de verkoop van de appartementen aantrekt, zodra wordt gestart met de bouw. Bouwbedrijf Van de Horst is de aannemer van dit project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: