Mijn vakantieklus: oude foto’s terug op de site.

Omdat er nog bijna dagelijks gevraagd wordt naar foto’s van het webmasterschap van het CDA van 2004 tot 2009 probeer ik in mijn vakantie de meest aansprekende foto’s van Graafse figuren, koninklijke onderscheidingen, sport, carnaval, kerkelijke activiteiten, evenementen en andere opvallende foto’s en een speciale map over onze burgemeester on line te zetten.

Veel kijkplezier. 2 mappen zijn gereed.
Mist U een foto mail of bel me: 0486420194 jacques.leurs@home.nl

Hiernaast een foto genomen van wethouder Jacques van Geest tijdens zijn afscheidsspeech in het Stadhuis.

Omdat er geen wethouder Bouwen voor in de plaats kwam werd het voor mij steeds moeilijker om me aan de fractiediscipline te houden en de breuk met het CDA werd onvermijdelijk toen de collega-CDA raadsleden mij uit de fractie zette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: