Smartlappenfestival; voorbereiding, aankomst gasten en opening.

Foto’s van de voorbereidingen; o.a. 4500 broodjes/krentenbollen smeren en beleggen op zaterdag. Op zondag al voor 11.00 uur kwamen de honderden gasten uit heel Nederland richting Bekaf. Klokslag 12.00 uur werd het festival geopend met een speciaal geschreven lied en als soliste onze burgemeester Wilma Delissen. Ze ontlokte een hartelijk applaus aan de volle tent. Alle koren traden vervolgens op in Grave. Daarna weer verzamelen in de tent voor samenzang en slot. Na afloop was het opruimen geblazen en alles opbergen en opslaan en de munten tellen.
Volgend jaar komt dan het lustrum van het 10 jarige bestaan van ons festival.

CDA lijsttrekker Ben Peters trad op als gastheer voor de groep TOFFE ELLENDE. In de raadsvergadering van dinsdag wil ik een bruggetje slaan naar de Kadernota en het voorstel over het Kultuurhuus, want dat is voor de raad DOFFE ELLENDE.

Kijk in het foto-archief naar 589 foto’s van Mia en Jacques Leurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: