Op bezoek bij: jongeren in gesprek met de gemeente.

De jongerenwerker en een stagemedewerker , die altijd aanwezig zijn als het gebouw open is, nodigden de jongeren uit d.m.v. stellingen om te reageren.

Een Jongerenontmoetingsplaats in de nabijheid van de Laco-locatie Stadhouderslaan met de mogelijkheid in het weekend van de sportzaal gebruik te maken was een van de wensen. Een tafeltennistafel en vuurkorf werd bijna ter plekke onder elkaar geregeld.

Het Kultuurhuus in het Nieuwe Maaszicht is dadelijk een uitgelezen plek om diverse jongerenactiviteiten daar te gaan organiseren. Een vrij inloopuur bij de tafeltennisvereniging en een tienerdisco in de door geluidsisolatie aangepaste zaal behoort tot de mogelijkheden. De wethouder jeugdbeleid kreeg een petitie met handtekeningen overhandigd om de openingsuren van het tijdelijk jongerencentrum te verruimen. In het najaar krijgt de raad een presentatie van Radius over het jeugdbeleid en de daarbij behorende cijfers.

In het foto-archief een reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: