Ondernemers de Bons zorgen voor lichtpuntjes en het glas is weer half vol!!!

Het onthullen van het naambord op de Bons werd gecombineerd met een feestelijk ontvangst van nieuwe ondernemers en eventuele gegadigden voor een plekje op de Bons.

Het wordt al bijna dringen geblazen om een plekje te veroveren. Voor de vakantie gaat het deelplannetje voor zes kavels met woningen nog naar de provincie.

De medewerker Economische Zaken, Vicky Brands, heette een ieder welkom en praatte iedereen bij over de laatste stand van zaken.

Een medewerkster van de Kamer van Koophandel informeerde de aanwezige ondernemers over een eventueel op te richten Parkmanagement.

De voorzitter van Graveon, Paul Bakers, schetste de rol van Graveon met betrekking tot bijv. realisatie de Bons. Door toedoen van Graveon ligt er al een loze leiding voor een eventuele aan te leggen glasvezelverbinding. Ook het verplichte lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaren is door Graveon vurig bepleit. Een van de kandidaat-kopers zit mede namens Graveon in het regulier ondernemersoverleg met de Gemeente.

In het foto-archief beelden van deze aangename en zeer nuttige bijeenkomst waarop prima genetwerkt werd en kontakten met een medewerker van Senter Novem werd gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: