Grave Lokaal

Dansvoorstelling 200 Graafse kinderen in schouwburg Cuijk.

Binnenkort is het weer zover. De kinderen uit de gemeente Grave geven dit jaar weer een dansvoorstelling in de schouwburg in Cuijk.

Dit keer wordt het een heel bijzondere voorstelling want we hebben dit jaar een samenwerking met War Child. Met de voorstelling hopen we zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child.

Vanaf de vakantie vorig jaar zijn wij begonnen met de voorbereidingen. Met de voorstellingen proberen we de kinderen tegelijk iets zinvols mee te geven zonder stichtelijk te worden. Het blijft tenslotte een dansvoorstelling. Dit jaar wilden we iets doen met verantwoordelijkheid nemen voor jezelf maar ook voor de ander. En zo zijn we bij War Child terechtgekomen. Zowel de kinderen als ook War Child reageerden heel positief hierop.

Enkele kinderen begonnen spontaan acties voor War Child te organiseren. Het enthousiasme sloeg over op de basisscholen zodat enkele basisscholen War Child gekozen hebben als project op school. Marco Borsato heeft ons zelfs persoonlijk een brief gestuurd en ons veel succes gewenst!!!

Hierbij nodig ik u uit om deze bijzondere voorstelling bij te wonen. De kaarten zijn €12,50 inclusief een drankje in de pauze, programmaboekje en garderobe. De kaarten zijn te verkrijgen via de website van de schouwburg in Cuijk.

Speciaal voor deze voorstelling hebben we een stichting opgericht: Dance For Children.

U leest meer hierover op www.danceforchildren.org en op
mijn website: www.dans-beweging.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *