Grave Lokaal

Hoopvol nieuws no. 19: Bouwrijpmaken Nieuw Maaszicht begint na bouwvakvakantie. Start bouw in maart 2010!!! Kultuurhuus komt er aan !!!

Nieuw bericht:

Als alles meezit, kan de bouw van het nieuwe verzorgingshuis Maaszicht in Grave in maart 2010 beginnen.Volgende maand neemt de Graafse gemeenteraad namelijk een besluit over Maaszicht. De raad moet dan akkoord gaan met onder meer de financiering. Als de raad akkoord is, kan na de komende bouwvakantie worden begonnen met het bouwrijp maken van de grond. Het nieuwe Maaszicht wordt gebouwd aan de Pater van den Elzenstraat in Grave. De bouw is meerdere malen vertraagd. Dat kwam onder meer omdat het project moest worden losgekoppeld van het grootschalige plan Wisseveld.

Bron: presidiumvergadering + de Gelderlander

Oud bericht van dec. 2008:

Start bouw Nieuw Maaszicht op Wisseveld later.
Als gevolg van het opknippen van het project Het Wisseveld in meerdere deelprojecten start de bouw van het nieuwe dienstencentrum van Brabant Zorg aan de Nieuwe Haven later. De vertraging is nog niet precies bekend. Om een indruk te krijgen van de prachtige nieuwbouw inclusief de Multifuntionele ruimten.

Klik op de link van dit You Tube filmpje dat al meer dan 700 keer is bezocht. http://nl.youtube.com/watch?v=we-O-MvJG5Y&feature=channel_page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *