Jacques Leurs @ Hyves

Na twitter nu ook op hyves: http://www.jacquesleurs.hyves.nl/, uiteraard in de Graafsche kleuren 😉 Ik nodig iedereen uit die op Hyves zit contact te leggen!

ASSEN – De gemeente Assen wil jongeren door middel van de sociale netwerksite Hyves en sms betrekken bij de totstandkoming van beleid en activiteiten. Dat maakte de gemeente dinsdag bekend. Het voorstel staat in de nota jeugdbeleid die de gemeenteraad donderdag behandelt. Hoe het benaderen van jongeren precies wordt vormgegeven, is nog onderwerp van onderzoek. „We hebben met jongeren gesproken en het blijkt dat ze best mee willen praten, maar dat ze zich liever niet te veel vastleggen door in een jeugdraad te gaan zitten”, aldus een gemeentewoordvoerder. De betrokkenheid moet een zekere mate van vrijblijvendheid hebben. Dat kan bijvoorbeeld door middel van Hyves.

Ik ga Hyves en Twitter inzetten om zo de jeugd dichter bij de politiek te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: