Teleur(s)gesteld no. 4: reactie Graafse onderneemster uitstel realisatie Bijl/Hofplein.

Hallo Jacques.

Alweer een grote Kater gezien in Grave. Wat lees ik nou in de Gelderlander, na jaren strijden en projecten bedenken wat we kunnen doen om Grave leefbaar te houden wat veel geld moet kosten voor onderzoeken en dan is het besluit 1.1miljoen lichter.

Maar we doen het voorlopig niet zo. Gebeurt het nou altijd in Gemeente Grave. Geen Bejaardenhuis. Geen Wisseveld, Geen starterswoningen. Geen winkel- bestemming op Bijl/Hofplein. En ga zo maar verder. Dit kan zo toch niet doorgaan. Het lijkt nergens meer op met zulke Beloften die ze doen en vertellen. De jeugd verdwijnt uit Grave. De vergrijzing blijft. De winkels komen leeg en zo gaat ons handelstadje van vroeger wat in de wijde omgeving bekend was mooi dood.

De naam van de onderneemster laat ik om privacyredenen weg. Zij deed deze cri de coeur na het lezen van de berichten over de voortgang van het project Bijl/Hofplein en het stoppn van Rob Wermelink als franchise-nemer bij C1000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: