Foto’s tennistournooi Reek en Internationale Vrouwendag in het foto-archief.

Het foto-archief is aangevuld met foto’s van het Reekse tennistoernooi en de Internationale Vrouwendag in Grave. Een goed gekozen film, door het Graafse filmhuis, van een Duitse regisseuse werd prima ingeleid door een filmdeskundige.
In de filmcabine draaide filmoperateur Ruud Walter voor de eerste keer alleen de 10 kilometer lange film probleemloos. De gezamenlijke Graafse vrouwenverenigingen traden op als gastvrouw. Met steun van de gemeente werd dit evenement mogelijk. Amnesty International en Women Care vroegen aandacht voor hun organisaties.

Reactie filmcafe:
Leuk hé ? Mede dank zij jullie steun (de raad) vorige week nog een dikke 860 leerlingen van het Merlet op bezoek gehad. Tot ziens in het filmcafé!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: