Eerste Hulpverleners, politie, ambulancepersoneel, getuigen en engelbewaarders bedankt.

Maandagavond 9 februari om 22.22 uur was er op een voorrangskruising op de Nieuwe Dijk bij Odiliapeel een frontale botsing. Waarbij Jeannette als bestuurder en ik als bijrijder bij betrokken waren.
Tijdens een flinke natte sneeuwbui werd er door de bestuurder van een Berlingo, ondanks lichtsignalen, geen voorrang verleend.
Een ruk naar links aan het stuur door Jeannette, kon de aanrijding niet voorkomen. Gelukkig deden de veiligheidsgordels en airbags hun werk prima. I.v.m. klachten aan mijn ribben werd een ambulance gewaarschuwd.
Achter opkomend verkeer, omstanders, politie en ambulancepersoneel deden professioneel hun werk en stelden ons, Jeannette en mij, gerust. In no time waren we in het CWZ waar foto’s en scans werden gemaakt.
Om 2.00 uur konden we met een taxi naar huis. Flink gekneusde ribben luidde de diagnose. Jeannette kwam met de schrik vrij. Onze engeltjes op onze schouders voorkwamen erger.

2 gedachten over “Eerste Hulpverleners, politie, ambulancepersoneel, getuigen en engelbewaarders bedankt.

 • 12 februari 2009 om 21:52
  Permalink

  Het was zeker schrikken toen ik hier van hoorde! Gelukkig valt het allemaal nog mee, al zijn gekneusde ribben natuurlijk niet echt prettig. In ieder geval sterkte gewenst vanuit Kopenhagen! Koen

  Beantwoorden
 • 12 februari 2009 om 22:42
  Permalink

  Hoi Jacques en Jeanette,

  Gelukkig dat er engeltjes zijn!!!
  Voorspoedig herstel toegewenst!!!

  Freddy

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: