Dichterbij verwacht snelle verkoop bad.

Het zwembad in Velp gaat zondag dicht. Maar niet voor lang, verwacht de eigenaar, zorginstelling Dichterbij. Een potentiële koper laat momenteel een technisch onderzoek uitvoeren naar de installaties in het zwembad. Dat moet maandag 9 maart afgerond zijn. Dichterbij gaat er van uit dat het zwembad op korte termijn verkocht wordt. Dichterbij wil het zwembad (speciaal ingericht voor gehandicapten) verkopen omdat het te duur is. De huidige gebruikers kunnen onder een nieuwe eigenaar in het bad blijven zwemmen, schrijft wethouder Harry Opsteegh van Grave in een reactie op vragen van raadslid Jacques Leurs. ‘In de onderhandelingen met de toekomstige eigenaar is dit wel als een voorwaarde mee genomen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: