Van Nistelrooij Brabantse kandidaat voor Europees Parlement

Lambert van Nistelrooij stelt zich opnieuw beschikbaar bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op 4 juni 2009. De oud-gedeputeerde van de provincie Noord Brabant maakt sinds 2004 deel uit van de CDA-delegatie. Hij wil hiermee in aanmerking komen voor een tweede termijn van 5 jaar. “Het is belangrijk dat Brabant als belangrijke economische regio eigen vertegenwoordigers houdt in Brussel. Daarom stel ik me opnieuw beschikbaar”.

Van Nistelrooij houdt zich in Brussel vooral bezig met innovatie, werkgelegenheid, energie en regionale ontwikkeling. “In een tijd van financiële crisis blijkt meer dan ooit hoe belangrijk samenwerking in Europa is. De Euro biedt een stevige basis en geeft ons een goede vertrekpositie bij het herstel van de economie. Dit geldt in het bijzonder van Brabant, één van de top – regio’s in Europa”, aldus de Europarlementariër.

Het CDA zal eind januari een lijst en verkiezingsprogramma naar buiten brengen, die na stemmingen in de afdelingen in maart zullen worden vastgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: