Op de koffie; laat het mij weten !!

Ik kom graag bij U uit Escharen, Gassel, Grave of Escharen op de koffie. De koffie is mooi meegenomen. Maar voor mij is het van groot belang dat ik van mensen zelf hoor hoe het ze vergaat.

Wat zijn de gevolgen van het gemeentelijk beleid? En waar zouden we nou vooral binnenkort eens iets aan moeten doen? Bent u in de stemming voor een pittig bakje met mij ?

Nodig dan vrienden en bekenden uit en mail mij waarover u met mij wilt praten. Dan neem ik contact op voor het maken van een afspraak.

Email > jacques.leurs@home.nl

Promotie Grave: Twee websites die de twee regio’s Land van Cuijk en Maasduinen moeten promoten, hebben zich deze week verenigd. Op www.landvancuijk-maasduinen.nl kunnen toeristen die Oost-Brabant of Noord-Limburg willen bezoeken zich oriënteren op hotels, mogelijke uitstapjes en meer. Op de site kan vervolgens doorgeklikt worden naar www.landvancuijk.nl of www.maasduinen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: