Nieuwjaarsbijeenkomst Graveon

Graveon kijkt graag vooruit. Het bestuur wil daarom met de leden het glas heffen en proosten op een gezond en zakelijk goed 2009. Om vooruit te zien moet er eerst teruggekeken worden. De voorzitter zal daarom in een korte nieuwjaarsrede terugblikken op 2008. Vooruit gaan kan het bestuur echter niet alleen, daar is de hulp van alle leden voor nodig. Ook in 2009 gaat het bestuur de uitdaging weer aan om er, ondanks de economische mindere tijd die aan de orde is, toch een goed ondernemersjaar van te maken. Het motto hierbij is: samen staan we sterker.
Op woensdag 14 januari in de Poort van Cleve om 20.00 uur begint de bijeenkomst waarbij er genoeg tijd is om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar te netwerken. De laatste ontwikkelingen op de Bons zijn mede onder druk van Graveon gerealiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: