Felicitaties voor 89 jarige Tante-Zuster Willibrorda; oudgeneraal-overste Franciscanessen van Veghel

Op 22 december vierde zuster Willibrorda haar 89-ste verjaardag in Jozefoord in Nuland. Deze zuster,zus van Mevr.Kersten-Schutten en tante van Jeannette Leurs,verblijft in dit verzorgingstehuis. Ze is ere-burger van de Gemeente Veghel en Ridder in de Orde van Oranje Nassau vanwege haar vele verdiensten voor de samenleving. Ze heeft o.a. het ziekenhuis in Veghel mee gebouwd. Verder heeft ze als algemeen generaaal overste van de Franciscanessen van Veghel veel ontwikkelingswerk gedaan in Indonesie, Philippijnen en Kenia. Een van de missieposten in Kenia is drie autouren rijden verwijderd van de plaats waar Lobade zonnepanelen plaatst op scholen.
De huidige algemeen overste, een zuster uit Indonesie, vertelde dat de Italiaanse zonnepanelen bij hen niet werken en niet gerepareerd kunnen worden. Dezer dagen proberen we kontakten te leggen met Lobade en zr.Gerda die op bezoek in Frankrijk en Nederland is. Misschien kan dan Graafs geld daar ingezet worden. Wat een kleine wereld leven we dan tocht. Is dit toeval??? Mooi kerstverhaal in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: