Erik Verstegen, Abraham + Echte Bakker uit Volkel introduceert: saffraanstolletje voor Lucia uit Uden

Echte Bakker Erik Verstegen uit Volkel werd 50 jaar en kreeg een geweldig feest aangeboden door echtgenote Tineke, beide zonen, familieleden, bakkerij- en winkelpersoneel, vrienden en bekenden. In de Tapperij werd dit feest gevierd. Tegen het slot reed er een bakkerskar voor volgeladen met Saffraan-stolletjes. Een deel van de opbrengst van het saffraan-stolletje komt ten goede aan Stichting Lucai in Uden. Stichting Lucai biedt in de nabije toekomst ernstig zieke tieners en hun gezin een compleet verzorgde, onvergetelijke en onbezorgde vakantieweek in de directe omgeving van Uden. Meer informatie: www.lucai.nl

In het fotoarchief een impressie van het introduceren van het broodje voor het goede doel en Eriks verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: