De Brabantse Dorpen Derby;

Leef je uit! De Brabantse Dorpen Derby
Je hebt vast ideeën als het gaat om het verbeteren van je eigen leefomgeving. Misschien ben je zelfs al bezig met een goede actie of een leuk project. Goed om te horen! De Brabantse Dorpen Derby biedt je nu dé kans om jouw idee te realiseren én te delen met de wereld.

De Provincie Noord-Brabant wil samen met jou inzetten op de leefbaarheid in de Brabantse dorpen. Daarom dagen we je uit. Ga zelf actief aan de slag. Doe mee, leef je uit, niets is te gek. Meld jouw idee of project aan voor de Brabantse Dorpen Derby. Misschien wordt jouw idee dan straks wel uitgekozen en maak je kans op een mooie prijs.

Aangemeld idee uit de stukken van de WMO nota: CDA meldt dit idee bij de provincie !!

“Bij de bespreking van de conceptnota kwam naar voren dat communicatie erg belangrijk is.
Pleidooi voor apart televisiekanaal binnen de gemeente Grave waarin bijv. alleen op zondagmorgen een uitzending aan Grave geweid wordt. Ik verwacht dat op deze manier de groep die ik en mijn collega’s vertegenwoordig beter te bereiken zijn.

In deze Graafse uitzending (op een “Frans Bromet” – achtige wijze ?) komen eenvoudige reportages als: a) de straat van de week b) de vraag van de week c) het probleem van de ochtned d) gerechten e) arbeidsplekken f) ontmoetingplekken g) simpele uitleg van diverse WMO aspekten.

Ik denk dat dat een goede manier is om de nieuwe wet en regelgeving op een begrijpelijke manier onder de aandacht te brengen. Ik denk ook voor de Graafse burger een prima manier om Grave te leren kennen.” :

Paul Spekhorst, clientverlening coordinator Dichterbij a.i.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: