Cuijkse raad vergadert over Homburgproject; rechtstreekse uitzending via internet

De Cuijkse collega’s vergaderden in de raadscommissie uitgebreid over de plannen met de Schouwburg, scholen enz. op het Homburgterrein. Een nacht en dag later werd de conclusie al achterhaald om het plan later te behandelen. De coalitie van PvdA/CDA/GroenLinks draaide dit besluit terug via een motie van de PVDA. In januari neemt de raad het plan, zaal met 650 stoelen enz.,aan. De meerderheid van dit plan is flinterdun > een raadsstem. De verhouding oppositie – coalitie is een stem in het voordeel van de coalitie. In het fotoarcheif ziet U opnamen van mijn beeldscherm. Als Grave voor een andere aanpak kiest kunt U thuis de raadsvergaderingen ook volgen vanachter Uw computer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: