Time uitverkiezing: person of the year

Jij
Ja Jij
Jij bent de baas in dit informatietijdperk

Welkom tot jouw wereld. Het NU is een verhaal van gemeenschap, samenwerking en persoonlijke communicatie en publicatie op een nog nooit eerder vertoonde schaal.”It’s a story about community and collaboration on a scale never seen before.”Het gaat om het overnemen van machten van de kleine groep mensen die als media gatekeepers controle over informatie hadden. Dit gaat de wereld veranderen, maar ook gaat het veranderen hoe de wereld zich aanpast. “It’s about the many wresting power from the few and helping one another for nothing and how that will not only change the world, but also change the way the world changes.” Voor meer informatie: http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1569514,00.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: