Onthullingen prinsen carnaval in Pothuusburg

Jos Keijzers is de nieuwe prins carnaval van Pothuusburg. Vanuit de zaal kwam hij het podium op en kleedde zich om tot onze nieuwe heerser van Pothuusburg. Twee adjudanten, twee dansmarietjes, Appie Bullebak, 1 joker, een mystery guest en een ceremoniemeester complementeren zijn groot gevolg.
De eerste foto van denieuwe prins carnaval in tenue vind U hierbij; andere staan opzij.
Ook op http://www.cdagrave.nl/ vind U diverse foto’s
Op zondag was het de beurt aan de jeugdafdeling van Pothuusburg. Het is ieder jaar weer spannend hoe de ontknoping verloopt. Helaas was de onthulling van jeugdprins van Zwam al een feit toen loepkijker de zaal in kwam. Toch vele foto’s van deze middag aan de rechterkant. Door boven aan op diavoorstelling te klikken verschijnen de grote foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: