De Ester ontvangt als eerste Brabantse Veiligheidslabel

Geachte meneer Leurs,In de Graafsche courant van 5 november las ik de algemene beschouwingen van het CDA, waarin de teleurstelling wordt uitgesproken over het feit dat er in de gemeente Grave nog geen verkeersveilige school is. Daar wil ik graag op reageren met goed nieuws: De Ester in Escharen heeft het Brabantse Veiligheidslabel gehaald! In de bijlage heb ik de felicitatiebrief meegestuurd. Dit label wordt in april volgend jaar aan ons uitgereikt en wel op vrijdag 24 april 2009. Op die dag houden we ook een straatspeeldag. Wellicht wilt u zelf bij de uitreiking aanwezig zijn? U bent van harte welkom. Als school zijn we blij dat er een partij is, die aandacht heeft voor verkeersveiligheid.Met vriendelijke groet,Hettie SipmanDirecteur basisschool De Ester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: