CDA Brabant/jaarvergadering/bestuur aanvullen/waterschapsverkiezingen/statenfractie/Tweede Kamer/kredietcrisis

In Berkel-Enschot kwamen vele CDA bestuursleden bijeen voor de jaarvergadering van de Bestuurdersvereniging enz.

Na het aanvullen van het CDA bestuur kwamen achtereenvolgens de waterschapsverkiezingen, begrotingsbehandelingen van de Provincie, kredietcrisis en de maatregelen van de regering ter sprake. I.v.m. het overlijden van de vader van premier Jan Peter Balkenende moest de geplande gast van vandaag, de staatssecretaris de Jager van financien, verstek laten gaan. Maar er was een prima vervangster in de persoon van een Tweede Kamerlid die jarenlang in het bankwezen heeft gewerkt.

In de kolom hiernaast vind U een fotoimpressie. Fractievoorzitter Pieter van Geel was ook present evenals gedeputeerde staten leden,Tweede Kamerleden, wethouders, raadsleden, burgemeesters en voorzitters van afdelingen.

De Graafse delegatie bestond uit de voorzitter van de afdeling Jan van Thiel, wethouder Harry Opsteegh en raadslid/webmaster Jacques Leurs.

Voor en na de vergadering was er volop gelegenheid om te netwerken. De Statenfractie werd uitgenodigd om een bezoek aan Grave te brengen om daar mee te denken en te adviseren over Graafse kwesties.

Men was uiteraard erg nieuwsgierig naar de stand van zaken van de wethouderscrisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: