14 dec. 2016

Arena: 8 nieuwe woningen in Gassel achter de kerk en de pastorie.

Verkoop woningen start woensdagavond 21 december

Nieuwbouw aan Sint Jansvoort in Gassel

GASSEL - Aan de Sint Jansvoort in Gassel, op het braakliggende terrein achter de kerk en pastorie, worden acht nieuwbouwwoningen ontwikkeld. Built by Brekel BV uit ’s-Hertogenbosch ontwikkelt, in samenwerking met de parochie en de gemeente Grave, een nieuw stukje Gassel aan de Sint Jansvoort. “De acht rij- en hoekwoningen zijn allen koopwoningen, op 21 december starten we met de verkoop”, geeft projectontwikkelaar Geert van den Brekel aan.

De locatie van het nieuwbouwproject ligt midden in het dorp aan het Julianaplein. De locatie kenmerkt zich door de directe aanwezigheid van de kerk en de Rijksmonumentale pastorie, die deze plek een heel mooi aanzicht geven. Met deze karakteristieke panden in het achterhoofd heeft architect Erwin Pennings van Deux Architecten de eerste schetsen gemaakt voor dit project. De beige/bruine steen, de overstekken, dakkapellen, kozijnkaders, verticale dakvlakken en luifels geven deze woningen een luxe uitstraling. De architect heeft er een moderne twist aan gegeven door kleur- en materiaalgebruik af te stemmen op de hedendaagse wensen.


De woningen zijn geschikt voor alle doelgroepen. Er is eengroot aantal opties mogelijk om de woning geheel aan te passen naar de woonwensen. De woningen hebben een inhoud van circa 400 kubieke meter, het woonoppervlak is circa 100 vierkante meter, de perceelgrootte varieert en loopt op tot 200 vierkante meter.

Vanaf 187.000 euro
De woningen zijn beschikbaar vanaf 187.000 vrij op naam. De start van de verkoop vindt plaats op woensdag 21 december van 19 tot 22 uur in gemeenschapshuis De Viersprong aan de Dorpstraat in Gassel. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Staete Makelaars in ’s-Hertogenbosch, 073-2060003.

Geen opmerkingen: