11 feb. 2015

Communicatie via de media! Gelukkig hebben we internet nog!

PINKSTERFEESTEN GAAN TOCH DOOR


De Pinksterfeesten 2015 gaan toch door. Werd door de organisatie, de Stichting Regiopromotie Grave, het financiële risico tot voor kort te groot geacht, dankzij ondersteuning van de gemeente Grave kan het jaarlijkse feest dat al decennialang in het centrum van Grave wordt gehouden, in 2015 toch doorgang vinden. “De in de media aangekondigde afgelasting kan bij deze worden teruggedraaid”, aldus een opgeluchte Pamela Eggenhuizen, woordvoerder van de stichting.

Gemeente Grave
Ook wethouder Jeroen Joon van de gemeente Grave is verheugd. Hij licht het besluit van het college toe: “Het evenement wordt al jaren in Grave gehouden en we willen graag dat het behouden blijft. We zijn n.a.v. de berichtgeving dan ook direct in overleg met de organisatoren getreden en we zijn blij dat we tot een oplossing zijn gekomen zodat de Pinksterfeesten in 2015 gewoon doorgang kunnen vinden”.

De gemeente stelt beperkte voorwaarden aan de ondersteuning. Zo is gevraagd om te bezien of het thema van de Zeskamp een historisch tintje kan krijgen. Dit om te benadrukken dat Grave een voormalige vestingstad is. “Dat sluit mooi aan bij onze toeristisch-recreatieve promotie”, aldus wethouder Joon.

Pinksterfeesten Grave
De Graafse Pinksterfeesten worden gehouden van vrijdag 22 t/m maandag 25 mei. De invulling van het programma is op dit moment nog niet helemaal rond maar onderdelen die zeker deel uitmaken van de Pinksterfeesten zijn:
- Bingo op zaterdagavond
- Concert Harmonie Stad Grave (zondagmiddag)
- Braderie en koopzondag (zondagmiddag) 
- Feestavond met live-band (zondagavond) 
- Zeskamp in de binnenstad (maandag)
- Kermis (gehele weekend)

Geen opmerkingen: