24 jan. 2015

Brabantzorg schrijft op haar website hoe medewerkers en cliënten kunnen overstappen!

Regionale ontwikkelingen huishoudelijke thuiszorg
 
Op dinsdag 20 januari is bekend geworden dat de dienstverlening van het failliete Pantein-Vivent wordt overgenomen door de gezamenlijke aanbieders die op dit moment een contract hebben met de gemeenten voor huishoudelijke thuiszorg. BrabantZorg is een van deze aanbieders voor de gemeenten: Bernheze, Boekel, Landerd, Sint-Oedenrode, Oss, Veghel en voor Vinkel en Nuland die bij de gemeente ’s-Hertogenbosch horen. BrabantZorg vindt het belangrijk dat continuïteit en kwaliteit van huishoudelijke thuiszorg in deze gemeenten gewaarborgd wordt. 

Cliënten van Pantein-Vivent ontvangen van hun gemeente een brief waarin ze worden geïnformeerd over de aanbieders waar ze uit kunnen kiezen en hoe ze in contact komen met deze aanbieders. 

Vanaf 1 februari 2015 levert Pantein-Vivent geen huishoudelijke thuiszorg meer. Medewerkers van Pantein-Vivent moeten zelf contact opnemen met de aanbieder waar ze naar willen overstappen. De overstap naar BrabantZorg is voor deze medewerkers alleen te maken mits ze dit samen doen met ‘hun’ cliënt(en). Voor meer informatie voor medewerkers van Pantein-Vivent en de voorwaarden om naar BrabantZorg over te stappen klik hier. BrabantZorg doet haar uiterste best om instroom van medewerkers met cliënt(en) zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor huidige cliënten die huishoudelijke thuiszorg van BrabantZorg ontvangen heeft deze ontwikkeling geen gevolgen. Zij blijven de ondersteuning ontvangen zoals ze dat gewend zijn.
   

Geen opmerkingen: