19 apr. 2014

DGWDD 19: Eva schrijft op haar facebookpagina!

Eva is ook actief voor museum Graeft Voort. Misschien komt nu de Hampoortbrug ook dichterbij nu ze heeft bewezen uit het goede hout gesneden te zijn. Al decennialang praten we erover! De bruggen moeten er nu komen nu ook het Visioterrein op de schop gaat.ZELFSTANDIG VERDER IN DE GEMEENTERAAD VAN GRAVE


De kogel is door de kerk, ik ga als zelfstandig raadslid verder in de gemeenteraad van Grave. Dat betekent dat ik in Grave geen onderdeel meer uitmaak van de VVD fractie. Buiten Grave blijf ik gelukkig gewoon VVD lid, waardoor ik al mijn VVD activiteiten – waaronder het AB lidmaatschap bij het waterschap – gewoon kan doorzetten.

Met bijna 2/3 van de stemmen op mijn persoon als lijsttrekker, dankzij alle steunbetuigingen binnen de gemeente Grave en support van VVD’ers van binnen Grave en velen daarbuiten – allen dank voor de twitters, mails, columns op Gravekiest.nl, berichten op Facebook, belletjes en kaartjes – ervaar ik voldoende draagvlak en steun om deze stap te zetten.


Van lijsttrekker op 19 maart naar Graafse VVD-lid af op 19 april… ik neem even wat gas terug na een zeer hectische, frustrerende en pijnlijke maand. Om mij te bezinnen hoe ik mijn raadsperiode ga inrichten nu deze zich in een heel andere situatie bevind dan ik mij ooit had kunnen bedenken.

Iedereen bedankt voor de getoonde belangstelling en support, en graag tot ziens in minder woelige tijden!


P.S. Jacques Leurs: ik weet als geen ander hoe je je voelt Eva. In 2008 heb ik dezelfde beslissing genomen. Als landelijk CDA lid bezocht ik het roemruchte gedoogcongres van Wilders. Ab Klink e.a. maakten veel indruk op mij! Ik trok de rode kaart!
Geen opmerkingen: