19 mrt. 2014

Vandaag: V(verkiezingsdag)-day. Ga stemmen en zorg voor een KEERPUNT in de Graafse politiek. Terugblik Festival van de Lokale Democratie.

Mijn chauffeuse/begeleidster Marije, met vriend Marcel die mijn fototoestel hanteerde, waren mijn gasten uit Laren en Amsterdam.

Waarom zijn deze lokale partijen opgericht door u: de twee Founding Fathers?


Toen empathie en compassie verdwenen uit het CDA, zowel plaatselijk als nationaal, vond ik dat ik een eigen lijst moest beginnen. In Grave pleegde een plaatselijke dorpslijst een geslaagde coup naar de macht bij een fusie met het CDA. Het fractievoorzitterschap  werd van me afgenomen nadat ik jarenlang me ingezet had als o.a. Raadslid, campagneleider en webmaster. Hel lidmaatschap van de landelijke club zegde ik op nadat ik in Arnhem de rode kaart had getrokken tegen het gedogen van Wilders. Keerpunt 2010 is nu gelukkig verlost van regionale, provinciale en landelijke bemoeienis door het CDA. We kunnen alle energie richten op Graafse en regionale zaken.
De lokalen komen...
Wij hebben nog drie journalisten op de publieke tribune.
Goud dankzij de half miljoenste bezoeker.
Kennismaken met de lijsttrekker Bakker uit Drimmelen....
7 raadsleden in de raad is zijn streven! De kiezers zetten hopelijk de "verdubbelaar" in...4 zetels!
Grave op de kaart zetten...te beginnen in Amsterdam
Het gesprek verliep prima
Pauw en Witteman wordt rechtstreeks uitgezonden.
Selfie met de gasten aan tafel.
Goed voorbeeld doet goed volgen.
Genieten met de clubdas om.
Beelden van het laatste debat. Wilders flikte het weer.
Applaus

Geen opmerkingen: