18 mrt. 2014

Nog 1 dag: facebookbericht geplaatst.

Vaste en mobiel telefoons, IPAD, IMAC, E-mails, Google, Facetime, Skype en Windows computer zijn  binnen handbereik van de webmaster.

Pageviews vandaag
219
Pageviews gisteren
724
Pageviews vorige maand
14.779
Pageviews geschiedenis
501.524

Laatste cijfers van nu.
Jacques Leurs
Weblog weer bijgewerkt. Koen gaf anonieme reageerder een digitaal lesje. Vanavond naar de Melkweg, Festival van de Lokale Democratie, en morgen stemmen, foto's maken, naar het stemmen tellen in de Wegwijzer kijken en afwachten!!!

In het stadhuis presenteren de burgemeester en de griffier in het openbaar de Graafse uitslagen met o.a. commentaren en bitterballen!
501.524


501.524

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Jacques,
het verhaal van Koen klopt niet;
als ik op verversen klik tikt de teller gewoon door. En een verversing van een pagina is geen "pagevieuw"! Als ik met 2 of 3 mensen een avondje ga zitten klikken hebben we net zo makkelijk de 600.000 als dat ik vorige week de 500.000 voor U gemaakt heb. Probeer het zelf maar: klik op het cirkeltje met pijltje bovenin, bij internet Explorer werkt de F5 vaak ook als zodanig.

Groetjes: Mare

Anoniem zei

om er achter te komen zou je natuurlijk even deze software kunnen testen:

http://get-webtraffic.info/free-automatic-genuine-traffic-generator-2013-working-verified/

kun je met de teller knoeien...

Anoniem zei

Helaas Jacques, Koen zal best goed zijn in de ict maar ik moet anoniem toch echt gelijk geven. Die teller is zo corrupt als het maar zijn kan. Maar wat maakt het uit.. ik geef je 20 pageviews erbij! Succes morgen! gr, anonymous