3 feb. 2014

Nog 44 dagen: ICT problemen nog lang niet opgelost. Parkeren wordt geëvalueerd.

Misschien in Brussel eens gaan informeren naar aanvullende geldmiddelen om ICT te professionaliseren. We moeten het ICT loket voor alle zaken worden vindt men in Den Haag. We hebben nog een lange weg te gaan!
Spandoeken kunnen in de kast blijven.
Geen graafwerkzaamheden in de Mars.
Burgers bellen me op omdat via de gemeentelijke website de stukken voor de commissie- en raadsvergadering van a.s. dinsdag niet beschikbaar zijn.

De app Raaddigitaal+ voor de raadsleden geeft nog steeds geen documenten weer.

De oude app Raaddigitaal, gelukkig niet weggegooid, werkt wel. Vandaar dat ik de Marsbewoners kon informeren over de resultaten van het parkeerbeleidsplan.

Ze kunnen rustig gaan slapen. In 2015 wordt er opnieuw geëvalueerd. Nu geen nieuwe plannen om "Marsparkeren" in te voeren. 

Ons voorstel om snel tijdelijke parkeerplaatsen op het VISIO terrein te maken wordt eindelijk omarmd. De sluiting van de Graafsche Scheepswerf is ook een geschenk uit de hemel en zorgt voor minder behoefte aan parkeren voor 60 voertuigen. 

De parkeerkelder onder het Hart van Grave staat nog steeds leeg

We zijn reuze benieuwd wanneer de weekmarkt terugkeert naar de plek waar hij thuis hoort. Misschien weten we dat dinsdag als we dat aan het college gevraagd hebben.

Geen opmerkingen: