3 feb. 2014

Nog 44 dagen: Daandels wil schapen op het Wisseveld.


Mijn eerste selfie: 
tussen de schapen op de Bussumse hei.
Misschien moeten we een jumelage met Bussum aangaan.
Daar lopen schapen al heel lang op de hei. 

Heel lang gelden ging het bestuur in Barcelona kijken naar de Olympische Waterbaan. Nu naar Bussum om het Wisseveld om te toveren in een heideveld met schapen. Eric Daandels kan dan vrijwilligerswerk komen doen als herder als gevolg van nieuwe uitkeringsspelregels. Eigen foto; geïnspireerd door opnamen van Ed van Alem


Hier staat nu Catharinahof door het volhouden van
Brabantzorg en Brabantwonen


Foto door Ed van Alem gemaakt en gepubliceerd in de Gelderlander


Slopen heeft jarenlang stil gelegen


In een artikel van de Gelderlander over de verloedering op de bedrijventerreinen  zegt onze wethouder dat er misschien wel schapen moeten gaan grazen op het Wisseveld. Zijn pogingen om er woningen te bouwen in zijn regeerperiode zijn faliekant mislukt. Dan maar een afscheidskadootje voor mevr. Legrand die stopt als voorzitter van Graveon: we gaan verloederde gebouwen slopen. Ook nu werpen de verkiezingen hun schaduw vooruit. Snel slopen wordt er ook nog geschreven. Ook dat roepen we al jaren. We hebben er zelfs een "antiverloederingsmotie" mee door de raad gekregen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Beetje jammer om alleen de huidige wethouder hier op af te rekenen. Toen ik nog aan de Pater van den Elzenstraat op school zat (midden jaren '80) kwamen er al vele panden leeg te staan op het bedrijventerrein. Vooral onder bijna 20 jaar burgemeesterschap van Zelissen is daar veel werk blijven liggen en werd alleen ingezet op prestige-projecten (wildwaterbaan, des Bouvrie), waarvan we de afloop allemaal kennen.
Jammer dat die anti-verloederingsmotie 25 jaar te laat komt...