10 feb. 2014

Nog 38 dagen: Frank Stoffer schrijft: VVD, CDA en LPG te bang voor debat

Eindelijk is de vangrail bij de Maasbrug aangepast voor motorrijders.
Frank in gesprek met Jo Willems uit Gassel
Na jarenlang gefaald te hebben op het gebied van financiën, ruimtelijke  ordening en het sociale domein willen de drie Graafse coalitiepartijen (VVD, CDA en LPG) geen verantwoording afleggen aan de burgers van Grave. De scheepswerf die failliet is gegaan dankzij toedoen van de wethouder, de wijken die zwaar verloederd raken en het bijna bankroet van Grave zijn geen reden om in het openbaar te spreken met de burgerij, aldus de VVD, CDA en LPG! Ook in deze campagne gaat het bij deze drie partijen weer om het pluche.

Keerpunt 2010 wil openheid van zaken! Wij zijn groot voorstander van een stemwijzer, zoals u die ook kent van de Tweede Kamer verkiezingen, zodat u, de burger van Grave een duidelijke afweging kan maken. Het zijn dezelfde partijen als in Den Haag, die hier de macht uitmaken, en blijkbaar vertrouwen ze u, nog zichzelf.

Onze lijsttrekker, Jacques Leurs, heeft in de vergadering van fractievoorzitters gepleit om mee te doen aan de openbare debatten en het publiceren van belangrijke standpunten in de gemeenterubriek. Helaas was hij een roepende in de woestijn.

Jammer dat de VVD, CDA en LPG het niet aan durven, Keerpunt 2010 had ze graag tot de verantwoording geroepen!

Frank Stoffer; fractievoorzitter lijst Frank Stoffer en kandidaat voor een raadszetel bij Keerpunt 2010.


Geen opmerkingen: