10 feb. 2014

Nog 38 dagen: Nel Schuts vervangt Jacques Leurs bij o.a. aanleveren benodigde documenten rond de gemeenteraadsverkiezingen.


Nel in Gassel bij de opening van het Hart van Gassel
samen met een zus van Jo Willems.
Nel samen met Bert Loeffen uit Gassel tijdens
de commissievergadering over de structuurvisie.
Nel Schuts, mijn onvolprezen rechterhand, heeft samen met Hennie en  voorzitter Ton van elk de Freese, de zaken geregeld rond het inleveren van de benodigde verkiezingspaperassen. 

Bovendien heeft ze, zoals we al jaren van haar gewend zijn, de lopende zaken bestudeerd en in de commissie en raad ingebracht. Regelmatig bleek Nel beter op de hoogte te zijn dan bijv. wethouder Daandels. Hij vroeg zelfs aan Nel om te bewijzen dat de stukken er niet waren. Nel kon dat heel gemakkelijk. Ze lagen niet in de fractiekamer.

Dinsdagmiddag bereiden we de commissievergadering Inwoners en Bestuur voor. 's Avonds neem ik deel aan die vergadering met Hennie Bongers als gast. Hij kan mij dan ondersteunen en alvast de sfeer van de raadszaal proeven.

Als raadslid op afstand is het erg fijn om Nel dicht bij het "vuur" te hebben.
Facetime, telefoon en e-mail overbrengen de 100 kilometer.

Op 24 januari gaat ze in gesprek met Graveon. Wij, de raadsleden zijn dan te gast bij Advitronics. Als oprichter en adviseur van deze ondernemersclub schuif ik misschien ook aan.
Geen opmerkingen: